Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Menfi takdirde hem derunerideki insanın hem bile panik halinde dâhileriye geçmiş giren insanoğlunun hayatının tehlikeye atılması gibi bir hesap kelam konusu olmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı falsosuz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en birebir yükselmek politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı temel amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın reva standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını belirlemek bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Bu nedenle elan mualla bir fiyata malik olabilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış kapısı yerine bina büküm aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre bâtınstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı elan buna destelı olarak elan ehven olmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page